Viatja i observa amb el Telmo

Rafa Guerrero, Belén de Toro, Jesús López

· Escrit per experts en problemes d’aprenentatge i d’atenció.
· Per a nens i nenes d’entre 2 i 6 anys.

El Telmo, la mascota viatgera de la classe, coneix tots els racons màgics de l’escola de l’Hugo i la Carlota. En aquesta aventura s’endinsaran a l’època dels dinosaures i de l’antic Egipte. L’atenció i el control d’impulsos seran molt importants per poder desxifrar els misteris.

Avui dia, la utilització massiva dels dispositius tecnològics ennuvola i empobreix l’estimulació de les funcions executives, motiu pel qual animem que tant pares com mestres fomentin un nivell prou bo de funcionament executiu en els nens, com la concentració i el control dels impulsos, ja que aportaran als nostres petits recursos fantàstics per tenir una vida més rica, pràctica i funcional.

Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit, i conté elements que ajuden a potenciar i enfortir la concentració i el control dels impulsos. A més, permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:

· Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional
· Jocs per als petits lectors
· Recomanacions per adults

Els autors d’aquest conte són Rafa Guerrero i Belén de Toro. Rafa és Llicenciat en Psicologia Clínica i de la Salut per la Universitat Complutense de Madrid (UCM). Doctor en Ciències de l’Educació i expert en psicologia educativa. Màster en Psicoteràpia Breu. Expert en trauma i EMDR. Expert en TDAH, trastorns de l’aprenentatge i de la conducta. Director de Darwin Psicólogos i professor universitari. Belén és Graduada en Psicologia per la Universitat Complutense de Madrid amb l’itinerari de Psicologia Clínica i de la Salut. Màster en Neuropsicologia Educativa en la
Infància i Adolescència. Especialitzada en teràpia de reorganització neurofuncional mitjançant el mètode Padovan i en la integració de reflexos primitius per l’Institut de Psicologia Neurofisiològica (INPP). Formada en teràpia familiar sistèmica aplicada en la infància.

Encuadernación: Tapa blanda o bolsillo Páginas: 34 Formato: 22 x 22
ISBN: 9788426733955 Precio: 13,95