Swift i Brainy. Missió Olímpica

Belén de Toro, Diego Aldaz

· Escrit per una neuropsicòloga infanto-juvenil.

· Dirigit a nens i nenes entre 7 i 11 anys.

Benvingut a les Olimpíades de l’antiga Grècia! Entrena’t amb la Swift i el Brainy per poder ser un gran esportista i superar la missió. Aconseguiràs la medalla del Supermoviment?

Actualment es detecten un gran número de casos de dificultats motrius, ja siguin relacionades amb un trastorn o simplement per falta d’entrenament. Tant per uns com per d’altres, la lectura de llibres adaptats a l’edat o amb una lectura senzilla, pot suposar un gran benefici. Si a més s’afegeixen activitats orientades a l’entrenament específic d’aquestes dificultats, el desenvolupament es potencia exponencialment d’una forma amena i divertida.

L’autora d’aquest llibre-joc és Belén de Toro, Graduada en Psicologia per la Universitat Complutense de Madrid amb l’itinerari de Psicologia Clínica i de la Salud. Màster en Neuropsicologia Educativa en la Infància i Adolescència. Especialtzada en teràpia de reorganització neurofuncional mitjançant el mètode Padovan i en la integració de reflexos primitius per l’Institut de Psicologia Neuro-Fisiològica (INPP). Formada en teràpia familiar sistèmica aplicada a la infància. Col·laboradora habitual de les revistes Guia Infantil, Ser Padres i Hacer Família. Docent col·laboradora del Col·legi Oficial de la Psicologia de Madrid, la Universitat Rei Joan Carles i ESEUPE. Fundadora de NeuroCrece.

Aquest llibre llibre proporciona a través d’una història pròxima i interactiva, l’entrenament ideal per a desenvolupar diferents habilitats neuropsicològiques, cognitives i emocionals. El lector adquireix el gust per la lectura gràcies al llenguatge clar, senzill i divertit que es presenta, i a través dels següents elements:

· Introducció del lector dins de l’aventura com un personatge més: els protagonistes es dirigeixen de forma directa al lector i el fan intervenir.
· Nombroses activitats i endevinalles: amenitzen la història i marquen l’ordre a seguir en la lectura.
· Salts de pàgina en tot el llibre: eviten la sensació d’avançar amb lentitud en la lectura.
· Temes variats i d’interès per als nens: preocupacions, problemes i moralitats útils al rang d’edat al qual va dirigit.
· Entrega d’una «medalla» en finalitzar el llibre: acredita l’adquisició de cada superpoder per generar la sensació d’avanç i millora.

Encuadernación: Tapa blanda o bolsillo Páginas: 144 Formato: 13 x 20
ISBN: 9788426732262 Precio: 9,95