Swift i Brainy. Missió Egipte

Carolina Laguna, Diego Aldaz

La Swift i el Brainy et necessiten! La seva missió a Egipte és plena d’endevinalles, enigmes, jeroglífics i… perills! Els podràs ajudar a sortir sans i estalvis de la piràmide? Aconseguireu la medalla de Superraonadors?

Desenvolupar des de molt jove les capacitats necessàries per superar amb èxit els problemes i les situacions complexes que es presenten en el nostre dia a dia és essencial. Aquest llibre posa en joc tot el necessari per desenvolupar aquestes capacitats i permetre que els nens superin amb èxit qualsevol tipus de dificultat, prosperin en la gestió dels seus propis recursos, millorin el seu rendiment acadèmic i augmentin la capacitat de raonament per aconseguir petits i grans èxits al llarg de la seva vida.

La autora de el llibre, Carolina Laguna, és neuropsicòloga infantil i juvenil, llicenciada en Psicologia amb tres Màsters. És coordinadora del departament de Neuropsicologia a Psicólogos Pozuelo. Dirigeix diferents formacions per a psicòlegs i educadors, i és tutora d’alumnes en pràctiques de diferents universitats. És especialista en Altes Capacitats, Trastorns de l’espectre autista, Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat i control d’esfínters. És també directora de la present col·lecció Neuroaventures i assessora de la Secció Clínica de Col·legi Oficial de Psicòlegs.

Aquest llibre proporciona dins d’una història propera i interactiva, l’entrenament ideal per desenvolupar diferents habilitats neuropsicològiques, cognitives i emocionals. El lector adquireix el gust per la lectura gràcies al llenguatge clar, senzill i divertit que es presenta, i a través dels següents elements:

· Introducció del lector dins de l’aventura com un personatge més: els protagonis-tes es dirigeixen de manera directa al lector i el fan intervenir.

· Nombroses activitats i endevinalles: amenitzen la història i marquen l’ordre a seguir en la lectura.

· Salts de pàgina en tot el llibre: eviten la sensació d’avançar lentament en la lec-tura.

· Temes variats i d’interès per als nens: preocupacions, problemes i moralitats útils a la franja d’edat a la què va dirigit.

· Lliurament d’una «medalla» després de finalitzar el llibre: acredita l’adquisició del superpoder per generar la sensació de millora.

Encuadernación: Tapa blanda o bolsillo Páginas: 110 Formato: 13 x 20
ISBN: 9788426728111 Precio: 9,95