Nens i nenes travessen etapes evolutives diferents i complexes durant el seu desenvolupament emocional. L’afecte, la comprensió i la paciència seran necessaris per ajudar-los a continuar creixent amb salut i felicitat. La col·lecció Senticontes ofereix un total de 10 contes per a les famílies amb nens i nenes d’entre 4 i 8 anys que ajuden a fomentar conductes i pensaments emocionalment intelligents.

El principal desafiament d’aquests contes és apropar als més petits, als no tan petits i als adults que els acompanyen les diferents problemàtiques o situacions que hi pot haver avui en dia: adopció, acollida i transculturalitat, assetjament escolar i intel·ligència emocional, abús sexual, càncer, separació dels pares, trauma, dol i resiliència, violència de gènere i igualtat, tractaments de fertilitat, bon ús de la tecnologia, diferents tipus de familia.

Cada conte està escrit per un professional especialitzat en la temàtica tractada, està il·lustrat amb originalitat i està treballat per un equip tècnic extraordinari que garanteix la qualitat de cada publicació. A més, proporcionen un llenguatge clar, senzill i divertit al mateix temps, contenen elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passen els protagonistes i permeten treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a a través de:

· Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional
· Element de transició a buscar per les pàgines del conte
· Adhesius relacionats amb la història
· Pàgines per dibuixar
· Recomanacions per als adults

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com fer-ho, no et perdis les altres col·leccions d’editorial Sentir: Neuricontes, Creixicontes, Urra i Neuroaventures.

Encuadernación: Tapa dura Páginas: 480 Formato: 26 x 26
ISBN: 9788426731395 Precio: 112,50