Entén la Tristesa

Mónica Gonzalo, Andrés Pabón

· Escrit per una psicòloga infantil especialista en intel·ligència emocional.

· Per a nens i nenes d’entre 2 i 6 anys.

T’agraden els animals? I les plantes? Saps que hi ha uns éssers que són meitat plantes meitat animals que representen les emocions? Vols conèixer i entendre la Tristesa amb l’ajuda de l’Alonso?

Vivim en una societat i en una cultura que es caracteritzen per ser hedonistes, competitives i hiperactivades. A més, pel que fa a les emocions, tendim a evitar les desagradables i el dolor. La societat ens empeny a, sentir-nos alegres, feliços i allunyats de problemes. L’objectiu d’aquest llibre és que les mares i els pares comprenguin que tan important és que els seus fills experimentin alegria com ràbia, por, tristesa i gelosia. Totes les emocions, amb independència de si són agradables odesagradables, estan convidades a participar en les nostres vides.

Respecte a l’autoria d’aquest llibre, aquesta té amb una peculiaritat: un dels autors és un nen, Alonso, qui ha aportat un llenguatge clar, senzill i divertit a la narració. El seu altre autor és la professional Mónica Gonzalo, Psicòloga i psicoterapeuta infantojuvenil. Experta en Psicoteràpia Emocional Sistèmica. Membre de la Junta Directiva de la Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia del Col·legi Oficial de la Psicologia de Madrid. Responsable de formació a Psicólogos Pozuelo. Directora i docent en l’Experto de Psicoterapia Emocional Sistémica. Especialista en assetjament entre iguals, dol, addiccions a noves tecnologies i altres dificultats en la infància, així com tutora de pràctiques externes d’alumnes de diferents universitats.

Aquest conte proporciona un relat interactiu i divertit, amb recursos que ajuden a entendre la situació per la que passa el protagonista. Així mateix, els elements que conté permeten treure a la llum parteix de l’univers interior del petit/a lector/a:

· Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional

· Element de transició a buscar per les pàgines del conte

· Joc per als petits lectors

· Recomanacions per adults

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com, noet perdis els llibres de la col·lecció Neuricontes, Creixicontes i Senticontes

Encuadernación: DURA Páginas: 20 Formato: 20.5 x 20.5
ISBN: 9788426733443 Precio: 14,96