Els ocells arc de Sant Martí

Olga Barroso, Mª Jesús Santos

La Vega s’ha après la història d’un ocellet que tractava malament la seva parella. Vols descubrir què va passar? Saps per què hi ha ocellets que es porten així? Vols saber què va fer l’ocelleta?

La violència de gènere és un greu problema social que traspassa totes les fronteres geogràfiques, socials i temporals. Hi ha moltes manifestacions de la violencia de gènere; una d’elles, de la qual tracta aquest Senticonte, és la violència que exerceix un home contra una dona en una relació de parella. És imprescindible assegurar un bon tracte cap a la infància per aconseguir que els nens es desenvolupin sanament.

L’autora d’aquest conte és l’Olga Barroso Braojos. És psicòloga experta en violència de gènere amb una àmplia trajectòria en l’atenció directa a dones i menors supervivents de violencia masclista. Coordinadora durant 13 anys de diferents recursos especialitzats en violència de gènere de l’Ajuntament i de la Comunitat de Madrid. Formadora des de fa més de 10 anys en diverses entitats, on aborda temàtiques relacionades amb la violència de gènere, els contes psicoterapèutics i l’aferrament segur. Cofundadora d’Ikigai Psicologia, centre especialitzat en intervenció psicològica des de la teoria de l’aferrament i el trauma.

Aquest conte es recomana a nens i nenes entre 4 i 8 anys. Proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit al mateix temps, conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passa l’ocelleta i permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a a través de:

· Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional

· Element de transició a buscar per les pàgines del conte

· Adhesius relacionats amb la història

· Pàgines per dibuixar

· Recomanacions per als adults

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com fer-ho, no et perdis els altres llibres de la col·lecció Senticontes i descobreix la col·lecció Creixicontes

Encuadernación: Tapa dura Páginas: 48 Formato: 22.5 x 22.5
ISBN: 9788426727008 Precio: 14,60