El viatge del cordó de plata

Loretta Zaira, Mª Jesús Santos

L’Andrea ha estat adoptada per una família desconeguda, en un lloc totalment nou per a ella. Quines emocions sentirà en aquesta nova etapa de la seva vida? Quines preocupacions tindrà? Qui l’ajudarà a adaptar-se?

Fer entendre a nens i nenes el procés de l’adopció, acollida o acolliment no és fàcil. Tampoc ho és saber quines inquietuds tenen sobre aquests temes i conèixer els seus sentiments.
L’autora d’aquest conte, psicòloga experta en adopció, et proposa un mètode eficaç per explicar aquestes situacions als més petits i comprendre què passa pels seus caps: acompanyar al nen o nena, d’entre 3 i 12 anys, en la lectura de El viatge del cordó de plata.

En el conte es presenta una protagonista propera al nen/a a través d’un llenguatge clar, senzill i divertit al mateix temps. A més, el llibre conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passa Andrea i permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:
· Pàgines per a dibuixar
· Adhesius relacionats amb la història
· Elements de transició a buscar per les pàgines del conte
· Recomanacions per a adults

Si vols explicar altres situacions complexes a nens/es i no saps com fer-ho, no et perdis els pròxims llibres de la col·lecció Senticontes. La col·lecció Senticontes facilita a nens i nenes, de 3 a 12 anys, a entendre diferents situacions que poden donar-se a les seves vides, a més d’ajudar als adults a orientar aquestes situacions i a entendre com s’ha d’acompanyar amb afecte al menor.

Encuadernación: Tapa dura Páginas: 48 Formato: 22.5 x 22.5
ISBN: 9788426725820 Precio: 14,60