El món i les seves famílies

Carolina Ángel, Mª Jesús Santos

Els amics i les amigues de la Nine tenen diferents tipus de famílies. Les vols conèixer? Saps com s’uneixen les famílies? Segur que t’agradarà descobrir-ho!

La manera de crear i construir famílies ha canviat considerablement l’últim mig segle. Avui en dia, l’estructura clàssica de pare-mare-fills presenta diverses combinacions: hi ha famílies monoparentals o biparentals, amb progenitors heterosexuals o homosexuals, amb vincles sanguinis o no, amb molts fills o amb pocs… Aquests canvis no han estat fàcils d’acceptar ni socialment ni individualment. A partir de la necessitat d’abordar aquesta gran varietat es crea el protagonista d’aquest conte, l’ADE (acceptació-diversitat-equitat), un embrió que permetrà a nens i nenes conèixer i entendre que hi ha diversos tipus de famílies, i que la seva segur que s’assembla a la d’algun dels amics de la Nine.

L’autora d’aquest conte és Carolina Ángel, Doctora en Psicologia Clínica i de la Salut; psicòloga especialista en psicoteràpia; EuroPsy acreditada per l’EFPA; psicoterapeuta infantil i juvenil, de parella i família; psicodramatista i mestra; llicenciada en Pedagogia.

Aquest conte es recomana a nens i nenes entre 4 i 8 anys. Proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit al mateix temps, conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passa la Lola i permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a a través de:

· Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional
· Element de transició a buscar per les pàgines del conte
· Adhesius relacionats amb la història
· Pàgines per dibuixar
· Recomanacions per als adults

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com fer-ho, no et perdis els altres llibres de la col·lecció Senticontes i descobreix la col·lecció Creixicontes.

Encuadernación: Tapa blanda o bolsillo Páginas: 48 Formato: 22.5 x 22.5
ISBN: 9788426728265 Precio: 14,60