Dani vol ser gran

Silvia Álava, Raúl Grabau

· Escrit per una psicòloga infantil experta en intel·ligència emocional.

· Per a nens i neces d’entre 2 i 6 anys.

Dani s’ha acostumat que els adults li ho facin tot, però ja no li agrada tant com es pensava. Creus que s’atrevirà a ser més independent? La vols ajudar? Segur que tu també ho aconsegueixes!

Els nens i les nenes viuen un moment màgic, que és quan descobreixen que ells també poden fer les coses, i volen indagar i investigar. Es tracta d’una fase molt especial que hem d’aprofitar per fomentar la seva autonomia i fer que se sentin més capaços. El desig natural dels pares i les mares és que els seus fills i filles siguin feliços i tinguin una bona autoestima. Malgrat això, no sempre som conscients que està a les nostres mans fer molt perquè es desenvolupin correctament i siguin uns nens segurs, o tot el contrari. Aquest conte t’ajudarà a promoure l’autonomia dels petits i petites.

L’autora d’aquest conte és la Silvia Álava, Doctora en Psicologia Clínica i de la Salut. Psicòloga sanitària, especialista en psicoteràpia, experta en psicologia educativa, escriptora i conferenciant. Docent en màsters i cursos d’especialització universitària, així com psicòloga divulgadora en diferents mitjans de comunicació. Ha rebut uns quants premis del Col·legi Oficial de la Psicologia. Directora de l’àrea infantil del Centre de Psicologia Álava Reyes i autora de diversos llibres. Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit des de les aventures properes, interactives i divertides de la Dani. Conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passa la protagonista i permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:

· Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional

· Element de transició a buscar per les pàgines del conte

· Jocs per als petits lectors

· Recomanacions per adults

· Emocisobre al final del conte

· Dos tríptics que aporten una major creativitat i riquesa a la història

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com, no et perdis els altres llibres de la col·lecció Creixicontes i Senticontes.

Encuadernación: Rústica Páginas: 40 Formato: 22.5 x 22.5
ISBN: 9788426733184 Precio: 13,40