Dani supera les enrabiades

Jaime Picatoste, Raúl Grabau

· Escrit per un especialista en psicologia infantil.

· Per a nens i neces d’entre 2 i 6 anys.

Dani té enrabiades, però no entén bé què li passa. T’ha passat mai? Vols ajudar Dani a entendre les seves enrabiades i aprendre a portar-les més bé?

La naturalesa de les enrabiades és estrident; rugeix tant que desperta molt de malestar. Quan el nostre fill o filla entra en aquest estat, ens envaeixen sensacions, emocions i pensaments que ens descol·loquen i, sovint, ens desborden i ens deixen sense saber què fer. Amb facilitat podem reaccionar amb ira, frustració, bloqueig o por. I de fons es va acumulant la incòmoda sensació de no comprendre què li passa al nostre fill i si el que li succeeix és normal. Aquest conte és, sens dubte, una eina útil i divertida per a saber com fer front les enrabiades amb èxit.

L’autor del conte, Jaime Picatoste, és psicòleg i psicoterapeuta especialitzat en la infància i adolescència. Coordinador de teràpies grupals a Psicólogos Pozuelo. Docent a Psicólogos Pozuelo i al Col·legi Ofificial de la Psicologia de Madrid, entre altres entitats. La seva passió s’ha bolcat en el món emocional i el seu desenvolupament en els infants i adolescents. Se sent guiat per la necessitat de conèixer els processos que porten l’ésser humà cap a la seva autonomia, per actuar, així, ja en la infància davant dels problemes que puguin suposar dificultats més grans en l’adultesa. La infància és per a ell un lloc d’aprenentatge sobre la naturalesa essencial de l’ésser humà.

Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit des de les aventures properes, interactives i divertides de la Dani. Conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passa la protagonista i permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:

· Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional

· Element de transició a buscar per les pàgines del conte

· Jocs per als petits lectors

· Recomanacions per adults

· Emocisobre al final del conte

· Dos tríptics que aporten una major creativitat i riquesa a la història

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com, no et perdis els altres llibres de la col·lecció Creixicontes i Senticontes.

 

Encuadernación: Tapa dura Páginas: 36 Formato: 22.5 x 22.5
ISBN: 9788426731845 Precio: 14,60