Dani no vol anar a l’escola

Mar Romera, Raúl Grabau

· Escrit per una especialista en psicologia infantil.

· Per a nens i neces d’entre 2 i 6 anys.

Dani no vol anar a l’escola perquè s’imagina les coses horribles que li poden passar. T’ha passat mai? Vols ajudar Dani a superar aquestes pors i saber com pot anar més alegre a l’escola?

El nostre cervell està prototipat per ser feliç i, quan en la vida quotidiana es troba amb dificultats per sentir el que desitja l’ésser humà, desenvolupa conductes no desitjades i que, al seu torn, poden convertir-se en rebuig o fòbies. Quan nens i nenes estan massa sobreprotegits a casa, quan no han anat conquerint la seva autonomia progressivament o quan no han establert una relació de vincle sa amb els seus progenitors o amb els adults encarregats de la criança, solen tenir difificultats per integrar-se de manera sana a la vida escolar. En aquest conte es transita sobre les emocions que sent un infant quan no vol anar a l’escola.

L’autora d’aquest conte, Mar Romera, és mestra, llicenciada en Pedagogia i en Psicopedagogia (SENYO). Especialista en intel·ligència emocional, màster en Intel·ligències Múltiples i autora de diversos llibres dedicats a l’escola, la infància i la didàctica activa. Presidenta de l’Associació Pedagògica Francesco Tonucci. Directora dels màsters Intel·ligències Múltiples i Didàctica per a la Innovació, i Neurociència en Educació i a l’Aula.

Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit des de les aventures properes, interactives i divertides de la Dani. Conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passa la protagonista i permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:

· Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional

· Element de transició a buscar per les pàgines del conte

· Jocs per als petits lectors

· Recomanacions per adults

· Emocisobre al final del conte

· Dos tríptics que aporten una major creativitat i riquesa a la història

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com, no et perdis els altres llibres de la col·lecció Creixicontes i Senticontes.

Encuadernación: Tapa dura Páginas: 44 Formato: 22.5 x 22.5
ISBN: 9788426728227 Precio: 13,40