A la recerca de les paraules

Nuria Baranda, Jesús López, Jesús López

  • Escrit per una logopeda experta en dificultats del llenguatge
  • Per a nens i neces d’entre 4 i 8 anys

L’Anna té un germà molt especial. Li costa trobar les paraules i de vegades s’enfada quan no ho aconsegueix. Vols investigar amb l’Anna com pot entendre més bé el Lluc? Amb la teva ajuda segur que ho aconsegueix!

Les persones fem servir diàriament un codi molt complex per comunicar-nos les unes amb les altres. Aquest codi l’anomenem LLENGUATGE. T’imagines com seria no poder comunicar-te amb les persones que t’envolten? Que parlin de tu i tu no puguis entendre què diuen? No poder expressar les teves necessitats, desitjos,preocupacions, opinions… Seria frustrant, oi? I si, a més, ets un nen petit, que no es pot valdre per si mateix, també pot ser aterridor.

L’autora d’aquest conte és Nuria Baranda Logopeda per la Universitat Complutense de Madrid amb més de 20 anys d’experiència. Va emprendre el seu projecte professional, Logofonia: Voz y Comunicación, el 2004, on va treballar amb grans i petits. El 2018 va desenvolupar el seu programa d’estimulació del llenguatge oral, el qual implementa en centres educatius. En observar dia a dia la necessitat d’orientar famílies i educadors i visibilitzar la tasca del logopeda, ha triat els contes com a vehicle per fer arribar el seu missatge als més petits i poder ajudar les famílies.Les seves històries recullen la seva experiència com a terapeuta i s’inspiren en totes aquelles persones que ha pogut ajudar.

Aquest conte proporciona un llenguatge clar, senzill i divertit i conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passen els protagonistes. A més, permet treure a la llum part de l’univers interior del petit/a lector/a:

  • Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional
  • Element de transició a buscar per les pàgines del conte
  • Jocs per als petits lectors
  • Recomanacions per adults
  • Neurisobre al final del conte
  • Dos tríptics que aporten una major creativitat i riquesa a la història

Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com, no et perdis els llibres de la col·lecció Creixicontes i Senticontes.

Encuadernación: Tapa blanda o bolsillo Páginas: 42 Formato: 22.5 x 22.5
ISBN: 9788426733504 Precio: 15,80